Coaching met Paardenkracht

Ben je op zoek naar meer zelfinzicht en zelfvertrouwen? Wil graag je belemmerende patronen helder krijgen en loslaten? Weer verder na een ingrijpende gebeurtenis? Niet (weer) in een burn-out geraken? Dan is een coachingstraject met paarden echt iets voor jou!

Een ontmoeting met een paard werkt verhelderend en helend. Het helpt je om contact te maken met je diepste gevoelens en verlangens.

Coaching-met-Paardenkracht--workshop-spiegelen-met-paarden-afb6

Tijdens een paardencoachsessie worden je kwaliteiten, valkuilen en belemmerende overtuigingen zichtbaar en tastbaar. We stappen uit het denken en gaan voelen en ervaren. Je gaat jezelf ont-wikkelen, wie was jij ook alweer? Wat is de essentie van jouw zijn?
Het resultaat? Je kunt krachtiger, lichter en wijzer je verdere levensreis vervolgen.

Een ervaringsdeskundige:

“Door het volgen van een persoonlijk leiderschapstraining bij Hanneke heb ik een andere kijk ontwikkelt op mezelf en mijn leven. Ik ben beter in staat om mijn grenzen aan te geven, ik weet nu wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn en waar ik mij op wil gaan richten in de toekomst.

Er zit weer beweging en richting in mijn leven. Ik voel me lichter en gelukkiger. Ik heb meer verbinding met mezelf en daardoor ook met mijn partner, kinderen en andere mensen. Het voelt alsof ik eindelijk weer zelf de regie over mijn leven heb”.

Aanbod:

Wat zijn de mogelijkheden bij Coaching met Paardenkracht ?
*Individuele coaching
*Training persoonlijk leiderschap
*Burn-out preventie training
*Workshops
*Leiderschapsontwikkeling
*Teambuilding met paardenkracht

Coaching met Paardenkracht

Crapoel 11 in Gulpen

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.