Bruncherie
de Kornuiten van Koraal

De Kornuiten van Koraal is sinds 2021 gevestigd in Lemiers. Dit gezellige etablissement benadrukt onze passie voor verse ingrediënten, eenvoudig en eerlijk koken en een gemoedelijke sfeer. Ons menu biedt een selectie van originele gerechten, die allemaal in eigen keuken zijn gemaakt door ons team en getalenteerde kok. Dankzij een aantal van de lekkerste en meest onverwachte combinaties van ingrediënten is er voor ieder wat wils. 

De Kornuiten van Koraal is geliefd bij zowel de lokale bewoners als vakantiegasten in ons mooie Heuvelland. Wij kopen lokaal in. Zo staan wij voor verse producten en de hoogste kwaliteit, gepresenteerd op een eenvoudige doch elegante manier. Wacht niet langer en neem een hap; kom vandaag nog langs.

De Kornuiten van Koraal is een ondereel van Koraal wonen, leren, werken

Team Kornuiten van Koraal

We bruisen van energie en zitten vol ideeën! Wij zijn één team en doen alles samen. Ieder op zijn manier, in een andere functie en met een andere taak. Maar wel allemaal met hetzelfde doel: de Kornuiten en de bruncherie-gasten moeten zich bij ons welkom voelen en steeds terug willen komen. 

Bruncherie
Kornuiten van Koraal

Rijksweg 120, Lemiers
Telefoon: 06 13 73 56 10

Openingstijden
Maandag en dinsdag Gesloten
Woensdag t/m zondag 10.00 – 18.00 uur

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.