Metta-Phore Massage

Reiki and more en Torii-Acupuncture Vaals

Het woord “ Metta” komt uit de oude Boeddhistische taal “ Pali” en betekent zoiets als “liefdevolle vriendelijkheid”.
En zó wil ik je ook in mijn salon ontvangen: “liefdevol en vriendelijk”.

Metta-Phore Massage is Cittaslow lid

Mijn naam is Sandra Janssen en fijn dat je mijn pagina bezoekt. Als een echt “Volser medsje” ben ik ontzettend blij om in deze mooie omgeving te mogen wonen. Vanuit mijn woning, gelegen op bijna de hoogste berg van Nederland, geniet ik van heerlijke vergezichten en loop ik het liefst dagelijks het bos in om nieuwe en oude paadjes te (her)ontdekken.

Het bos werkt helend omdat de natuur een sterke helende kracht in zich verborgen houdt. In Japan passen ze “Shinrin yoku” toe wat zoiets als baden in het bos betekend. De zintuigen worden tijdens het struinen door de natuur allemaal ingezet. Je ruikt, kijkt, luistert en voelt en je immuunsysteem krijgt een geweldige boost.

Naast je onderdompelen in de natuur is massage en acupunctuur ook een geweldige manier om te ontspannen van stress, spanning en onrust die je in de loop van de tijd hebt opgebouwd. Je verlangen naar ontspanning, ont-stressen en innerlijke rust kan ik bevredigen door de weldadige en diverse behandelingen die ik aanbied.

Torii-Acupuncture Vaals
metta-phore-massage-praktijk

In mijn gezellige en verwarmde salon kun je genieten van een ontspannende behandeling bij gedempt licht, zachte muziek en heerlijke warme geurende oliën. Net als bij “Shinrin yoku” baden in het bos zullen al je zintuigen tijdens de massage geprikkeld worden zodat jouw lichaam en geest spoedig in harmonie zullen zijn. De door mij gegeven bekwame behandelingen strelen je ziel en brengen je met rust en bezinning terug naar jezelf.

Om lekker in je vel te blijven zitten en te kunnen ontspannen zijn massages maar ook acupunctuur regelmatig aan te bevelen. Je lichaam went er steeds meer aan zich in ontspanning te bevinden en zal zich overgeven aan deze waardevolle momenten van rust.

metta-phore-massage-klankschalen

Tijdens massages worden er hormonen aangemaakt die een gevoel van rust, kalmte en welzijn in je creëren. Daardoor kan je psychologische, emotionele en lichamelijk welzijn verbetert worden, de aanraking zet je immuunsysteem aan om je te helen. Met een acupunctuur behandeling werk ik samen met je naar balans en herstel.

 

Torii-Acupuncture Vaals

Torii is een traditionele Japanse poort die meestal toegang verschaft tot een Shintō-heiligdom. Poorten fascineren me enorm. Je kunt een nieuwe wereld betreden door bijvoorbeeld door een poort te stappen. Alle mensen en situaties in ons hele leven kun je zien als poorten. Ze laten je dingen bewust worden. 

Mensen die meer diepgang zoeken in het leven en door een poort durven te gaan betreden vaak de overgang van de fysieke naar de spirituele wereld: de poort naar het innerlijke wat meer diepgang bied. Acupunctuur zie ik ook als een poort om klachten te behandelen. Tijdens mijn werk als acupuncturist, net zoals tijdens mijn werk als wellnesstherapeute komen passie, missie, beroep en roeping in één samen, puur ikigai zoals ze dit in Japan noemen.

Gun jezelf dit geluksmoment en neem de stap door een “poort” naar balans, herstel en rust óf laat je zintuigen als een “metta-phore” baden in mijn salon want je bent het waard!

woe-wei-massage-metta-phore-massage

Metta-Phore Massage

Behandeling uitsluitend op afspraak.
Mail of bel 06 57 59 29 17
Praktijk adres:
Maastrichterlaan 14, Vaals

U wordt opgehaald aan de voordeur, dus aub niet aanbellen.

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.