Praktijk Ciska Blom

Ik ben Ciska Blom- Coenjaerts. In 2011 ben ik afgestudeerd als energetisch natuurgeneeskundig therapeute en ben ik mijn praktijk gestart in Margraten. Verder ben ik Nieuwetijds Kindercoach en Hypnose Coach. Zit je niet lekker in je vel? Vind je het moeilijk om je staande te houden in deze maatschappij? Heb je lichamelijke klachten en/of emotionele klachten? Of krijg je gewoon te veel prikkels binnen? Je bent van harte welkom in mijn praktijk! Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Mijn behandelingen ondersteun ik met essentiële oliën, bloesem-therapie, celzouten van Schussler en oorkaarsen.En heb je vragen over straling, voeding en hoogsensitiviteit? Ook dan ben je van harte welkom! Mijn behandelingen worden grotendeels vergoed door de zorgverzekering.

Naast mijn werk in de praktijk begeleid ik mensen die thuis aan de slag willen met essentiële oliën.
Essentiële olie ondersteunen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied. Het zijn “ wondertjes uit de natuur”. Durf te beginnen!
Ik geef 1 op 1 begeleiding, maar geef ook info avonden en workshops. Dit doe ik bij mij thuis of op locatie.

Ciska-Blom

Praktijk Ciska Blom

van Plettenbergstraat 15
6269 CT Margraten
Telefoon: 06 52295232

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.