Spiritueel-coach-Swami

Spirituele Bevrijding

Begeleiding naar innerlijke stilte en rust.

Maak kennis met spiritueel coach Swami. Na circa 45 jaar van Zelfonderzoek heeft hij gekozen om zich als spiritueel coach vol te storten op het begeleiden en coachen van geïnteresseerden in de zoektocht naar innerlijke rust en vrede. Van zijn hand zijn drie boeken verschenen ‘Het menselijk bewustzijn’, ‘Het persoonlijk bewustzijn’ en ‘Een wegwijzer naar Spirituele Bevrijding’.

Rust, vrede en vreugde

Spirituele Bevrijding is een initiatief met een duidelijk streven voor ogen. De begeleiding van geïnteresseerden naar Spirituele Bevrijding, met als innerlijke waarden rust, vrede en vreugde. Deze waarden zijn een groot goed, in een tijd waarin hectiek, stress en spanningen de boventoon voeren.

spirituele-tuin-spirituele-bevrijding-swami
stiltetuin

Spirituele Stiltetuin

In Bemelen bent u van harte welkom om een moment van innerlijke rust te ervaren in de spirituele stiltetuin. De stiltetuin dankt haar karakter aan een diversiteit aan ornamenten in de tuin, de bijzondere sfeer, de sereniteit en dat alles in een prachtige ambiance. Tevens maakt de spirituele stiltetuin deel uit van diverse pelgrimsroutes in de regio.  De stiltetuin is alleen op afspraak te bezichtigen, de toegang is vrij.

Het initiatief

Vanwege een groeiende vraag naar innerlijke rust vanuit de samenleving, is het idee ontstaan om een initiatief op te zetten, dat beantwoordt aan deze actuele behoefte.
Dit heeft geresulteerd in een wijze van aanpak die anders is dan doorgaans bekend is. Permanente en stabiele innerlijke rust zal men volgens de nieuwe aanpak, gerealiseerd kunnen worden door het aanboren van een innerlijke bron. Een bron die inherent aanwezig is in ieder persoon.

spirituele-bevrijding-swami

Spirituele Stiltetuin

Voor het aanboren van die bron van innerlijke rust en stilte zijn er een aantal activiteiten ontwikkeld zoals bijvoorbeeld hartmeditatie. Deze activiteiten vinden plaats in overleg en op afspraak in de Spirituele Stiltetuin.

Meer informatie

Spirituele Stiltetuin –  Swami Mano
Zwarteweg 1, Bemelen

Telefoon:
06-54976699

logo-spirituele-bevrijding-swami

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.