Workshop Hartmeditatie

Spirituele Bevrijding - Swami Mano

Hartmeditatie is een Oosterse meditatiewijze, die relatief onbekend is in het Westen. De techniek is ontstaan bij de spirituele meesters van weleer uit het vroegere India.
De leer van de hartmeditatie concentreert zich op het psychologische hart. De workshop Hartmeditatie wordt u aangeboden door Swami Mano.

Dit maakt hartmeditatie uniek

Waar de focus van de doorgaans bekende meditatietechnieken veelal op visueel en auditief vlak ligt of op de ademhaling ligt, focust de hartmeditatie zich op het ‘psychologische hart’. In het hart heerst een specifiek gevoelstype, dat beleefd wordt als het zelfgevoel. Ondanks het feit dat dit type gevoel continu actief is in het bewustzijn, is men zich hier niet direct gewaar van.

spirituele-tuin-spirituele-bevrijding-swami

Workshop

Middels instructies word je stapsgewijs geleid naar het hart van je persoonlijkheid. Omdat de focus bij de hartmeditatie gelegd wordt op het specifieke zelfgevoel, vergt het een geheel andere focus dan doorgaans gebruikelijk is bij meditatietechnieken. Gedurende de workshops wordt hier nadere informatie over verstrekt.

Fysiek en Mentaal Effect

Hartmeditatie bevordert het psychologische en fysieke welzijn, omdat het rustgevend is en daardoor stressverlagend. Hartmeditatie brengt je in contact met je psychologische hart, dat geldt als een bron van innerlijke rust en stilte die bereikbaar is voor iedereen en op elk moment van de dag.

Aanmelden en meer info:

Waar: Spirituele StiltetuinZwarteweg 1, Bemelen
Wanneer: in overleg
Kosten: € 25 p.p.
Aanmelding: via het aanmeldformulier of  telefonisch of per WhatsApp: 06-54976699
Maximaal aantal deelnemers: 8
Bij aanmelding: S.v.p. bij aanmelding vermelden van naam, tel.nummer, aantal personen, mailadres

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.