Welkom bij het Beleefweekend 2017

BEE HAPPY MASSAGE bij Metta Phore in VaalsBEE HAPPY MASSAGE
Tijdens het beleefweekend 2021 wil ik jullie verwennen met deze speciale en unieke massage die ik ontworpen heb voor deze aangelegenheid….de “bee happy massage’’!

Bijen leveren een heel grote bijdrage aan onze samenleving. Bestuiving door insecten is noodzakelijk voor meer dan 75 % van de voedingsgewassen. Honingbijen, solitaire bijen en hommels zorgen ervoor dat we kunnen genieten van heerlijk fruit zoals kersen, appels, bramen en frambozen.

Natuurlijk weten jullie ook hoe lekker de honing smaakt die bijen voortbrengen, maar  er zijn meerdere producten gebaseerd op honing of bijenwas. Zo kan honing ook

massage olie verrijken en dient dan als een natuurlijke peeling die draineerd, verzorgd, verzacht en verstevigd.

De Bee happy honingolie Massage is een diepverzorgende massage die door de voedende waarde van de diverse suikers mineralen en sporenelementen in de honing de huid met dieptewerking vernieuwd. We starten met warme doeken op de rug om de huid voor te bereiden op de massage met de honing-olie. Om de huid nog meer te verzorgen wordt na een korte rug massage een warm verzorgend honing pack op de rug aangebracht. Luisterend naar de muziek en genietend van het warme ontspannende gevoel laten we het pack inwerken. Na afloop van de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans.


Waar: Metta-Phore Massage, Maastrichterlaan 14, Vaals
Wanneer: zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober
Duur behandeling: 40 minuten
Kosten: € 25
Aanmelden: uitsluitend op afspraak. Mail sandra@metta-phore.nl of bel 06 57 59 29 17
Meer informatie: www.metta-phore.nl

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE
Het woord “ Metta” komt uit de oude Boeddhistische taal “ Pali” en betekent zoiets als “liefdevolle vriendelijkheid”.

En zó wil ik je ook in mijn salon ontvangen: “liefdevol en vriendelijk”.

Hallo mijn naam is Sandra Janssen en fijn dat je mijn webpagina bezoekt. Als een echt  “Volser medsje” ben ik ontzettend blij om op deze mooie en geweldige plek te mogen wonen. Vanuit mijn woning, gelegen op bijna de hoogste berg van Nederland,  geniet ik van heerlijke vergezichten en  loop ik  het liefst dagelijks het bos in om nieuwe en oude paadjes te (her)ontdekken. Het bos werkt helend omdat de natuur een sterke helende kracht in zich verborgen houdt. In Japan passen ze “Shinrin yoku” toe wat zoiets als baden in het bos betekend. De zintuigen worden tijdens het struinen door de natuur allemaal ingezet. Je ruikt, kijkt, luistert en voelt en je immuunsysteem krijgt een geweldige boost.

Naast je onderdompelen in de natuur is massage ook een geweldige manier om te ontspannen van stress, spanning en onrust die je in de loop van de tijd hebt opgebouwd. Je verlangen naar ontspanning, ont-stressen en innerlijke rust kan ik bevredigen door de weldadige en diverse massages die ik aanbied. In mijn gezellige en verwarmde salon kun je genieten van een ontspannende behandeling bij gedempt licht, zachte muziek en heerlijke warme geurende oliën. Net als bij “Shinrin yoku” baden in het bos zullen al je zintuigen tijdens de massage geprikkeld worden zodat jouw lichaam en geest spoedig in harmonie zullen zijn. De door mij gegeven bekwame behandelingen strelen je ziel en brengen je met rust en bezinning terug naar jezelf. Om lekker in je vel te blijven zitten en te kunnen ontspannen zijn massages regelmatig aan te bevelen. Je lichaam went er steeds meer aan zich in ontspanning te bevinden en zal zich overgeven aan deze waardevolle momenten van rust. Tijdens massages worden er hormonen aangemaakt die een gevoel van rust, kalmte en welzijn in je creëren.  Daardoor kan je  psychologische, emotionele en lichamelijk welzijn verbetert worden, de aanraking zet je immuunsysteem aan om je te helen. Vooral in deze tijden waarin een schrijnend gemis aan aanraking zolang gemist moest worden door de Covid-19 pandemie.

Ik hoop  dat als je vol stress en moe van lichaam én geest mijn salon betreedt je hem ontspannen, uitgerust en tevreden mag verlaten.

Gun jezelf dit geluksmoment en laat je zintuigen als een “metta-phore” baden in de salon want je bent het waard!

Warme groet,
Sandra

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE


Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook