Welkom bij het Beleefweekend 2017

BEETasty Proeverij bij MettaPhore massage inVaalsBEE TASTY PROEVERIJ!
Vrijdag 29 oktober is imker Jan van Imkerei Tolbertswei te gast bij Metta-Phore Massage. Jan is hobbyimker en heeft in het mergelland bijenvolken staan. Honing heb je in vele smaken en kleuren en is afhankelijk van waar de bijen hun nectar vandaan halen. Van fruithoning tot lindehoning, van lichtgeel tot donkerbruin.
Gedurende de activiteit zal imker Jan U vertellen hoe een bijenseizoen er uit ziet en wat voor werk daar bij komt kijken. Er volgt een honingproeverij van verschillende soorten honing van zijn Imkerei Tolbertswei waar u kunt ervaren hoe verschillende honingsoorten smaken! Ook kunt u thee met honing, honingbier of honingwijn proeven.
Op het einde mag U nog een 250 ml potje honing mee naar huis nemen.

Waar: Metta-Phore Massage, Maastrichterlaan 14, Vaals
Wanneer: Vrijdag 29 oktober 19.30 uur
Kosten: € 15 inclusief een 250 ml pot zuiver biologische honing van de Vaalser imkerei “Tolbertswei”
Aanmelden: sandra@metta-phore.nl of bel 06-57 59 29 17
Meer informatie: www.metta-phore.nl

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE
Het woord “ Metta” komt uit de oude Boeddhistische taal “ Pali” en betekent zoiets als “liefdevolle vriendelijkheid”.

En zó wil ik je ook in mijn salon ontvangen: “liefdevol en vriendelijk”.

Hallo mijn naam is Sandra Janssen en fijn dat je mijn webpagina bezoekt. Als een echt  “Volser medsje” ben ik ontzettend blij om op deze mooie en geweldige plek te mogen wonen. Vanuit mijn woning, gelegen op bijna de hoogste berg van Nederland,  geniet ik van heerlijke vergezichten en  loop ik  het liefst dagelijks het bos in om nieuwe en oude paadjes te (her)ontdekken. Het bos werkt helend omdat de natuur een sterke helende kracht in zich verborgen houdt. In Japan passen ze “Shinrin yoku” toe wat zoiets als baden in het bos betekend. De zintuigen worden tijdens het struinen door de natuur allemaal ingezet. Je ruikt, kijkt, luistert en voelt en je immuunsysteem krijgt een geweldige boost.

Naast je onderdompelen in de natuur is massage ook een geweldige manier om te ontspannen van stress, spanning en onrust die je in de loop van de tijd hebt opgebouwd. Je verlangen naar ontspanning, ont-stressen en innerlijke rust kan ik bevredigen door de weldadige en diverse massages die ik aanbied. In mijn gezellige en verwarmde salon kun je genieten van een ontspannende behandeling bij gedempt licht, zachte muziek en heerlijke warme geurende oliën. Net als bij “Shinrin yoku” baden in het bos zullen al je zintuigen tijdens de massage geprikkeld worden zodat jouw lichaam en geest spoedig in harmonie zullen zijn. De door mij gegeven bekwame behandelingen strelen je ziel en brengen je met rust en bezinning terug naar jezelf. Om lekker in je vel te blijven zitten en te kunnen ontspannen zijn massages regelmatig aan te bevelen. Je lichaam went er steeds meer aan zich in ontspanning te bevinden en zal zich overgeven aan deze waardevolle momenten van rust. Tijdens massages worden er hormonen aangemaakt die een gevoel van rust, kalmte en welzijn in je creëren.  Daardoor kan je  psychologische, emotionele en lichamelijk welzijn verbetert worden, de aanraking zet je immuunsysteem aan om je te helen. Vooral in deze tijden waarin een schrijnend gemis aan aanraking zolang gemist moest worden door de Covid-19 pandemie.

Ik hoop  dat als je vol stress en moe van lichaam én geest mijn salon betreedt je hem ontspannen, uitgerust en tevreden mag verlaten.

Gun jezelf dit geluksmoment en laat je zintuigen als een “metta-phore” baden in de salon want je bent het waard!

Warme groet,
Sandra

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook