Beleef de stilte in jezelf met een Hatha Yoga les bij YOGA NATURABeleef de stilte in jezelf met een Hatha Yoga les bij YOGA NATURA

Net in deze tijd is de behoefte aan ontspanning groot. Veelal is onze blik vanaf het moment dat we wakker worden gericht op de buitenwereld en amper gericht op de binnenwereld. We staan op de  “actie stand “ en worden gewild of ongewild overspoeld met informatie waarbij ons denken constant op “aan” staat en we niet meer écht voelen wat ons lichaam ons verteld. 

Tijdens en door de yogales richten we de blik steeds opnieuw naar binnen, gedachten komen en gaan maar we haken niet aan bij deze gedachten. Doordat we met de aandacht dicht bij onszelf blijven ontdekken we opnieuw de taal van zowel de ademhaling in ons lichaam als de taal van ons lichaam zelf die van nature aanwezig zijn. Lichaam, adem en geest (mind) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ons denken ontspant, ontspant ook onze adem en tegelijkertijd ons lichaam. Ons lichaam wordt meer flexibel en een flexibel lichaam geeft een flexibele geest. Wanneer de ademhaling ontspannen is dan voelen we de adembeweging, in plaats van hoog in de borst zoals bij stress, laag in de buik.

Yoga is voor iedereen, voor jong en oud en je hoeft niet lenig of slank te zijn.
We werken met o.a. concentratieoefeningen, yogahoudingen ( Asana's ), ademhalingsoefeningen (Pranayama ), korte meditaties en ontspanning.
Geen competitie maar (leren) voelen wat er op dát moment mogelijk is. Yoga gaat over bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent. In je volledig mens-zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Marion Gijzen van Yoga Natura en Atelier Natura in SlenakenDe Hatha Yoga lessen worden gegeven door Marion Gijzen, gediplomeerd yogadocent (opleiding voor Hatha Yoga docent (3 jarig), Stoel Yoga docent, Feed Up Yoga docent, Mind-Walk© trainer) met 18 jaar ervaring in lesgeven.

Waar: Yoga Natura in Atelier Natura, Hees 5, Slenaken
Wanneer: zaterdag 30 en zondag 31 oktober
Tijd: 9.30 – 10.30 uur
Investering: speciale Beleefweekend tarief van € 7,50
Aanmelden: voor de zaterdag tot uiterlijk 29 oktober en voor de zondag tot   uiterlijk 30 oktober bij Marion Gijzen 06 40 28 86 08

Terug naar activiteiten overzicht↑

Welkom bij het Beleefweekend 2017

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook