Welkom bij het Beleefweekend 2017

Ontdek de wereld van kristallen bij het Steenhuis in LemiersBeleef wandelen anders met het Groene levenspadBeleef wandelen anders met ‘het Groene levenspad’
Ontdek Cottessen in een ommetje van ca. 5-6 km

Cottessen, dicht gelegen bij de Belgische grens,  is bekend vanwege de Heijmansgroeve, de Belletterboomgaard en het zinkviooltje.  Een gebied met bronnetjes en de meanderende geul waar de bever zijn burchten bouwt. Ik neem je op een ontspannen manier mee het gebied in.

Bij terugkomst is het heerlijk genieten van het uitzicht op het terras van het creativiteitscentrum “de Paradijsvogels”.

Waar: Creativiteitscentrum Paradijsvogels Cottessen - Vijlen, Cottessen 12
Wanneer: vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober
Tijd: 13.30 uur - 15.30 uur
Kosten: vrije gave
Voor wie het hele gezin - jong en oud die goed ter been is
Meer informatie en aanmelden: 06 555 16 898 of  info@hetgroenelevenspad.nl o.v.v.aantal personen.
Website: www.hetgroenelevenspad.nl


Over ‘het Groene levenspad’:Beleef wandelen anders met ‘het Groene levenspad’

Een jong bedrijf voor ondersteuning van ouder en het jonge kind. Tijdens mijn drukke fase van ons gezin met 3 opgroeiende kinderen en een betaalde baan was het niet altijd even gemakkelijk. Ontwikkelingen die net even anders liepen dan “volgens het boekje”. We hebben onze weg moeten zoeken in ons levenspad om te vinden wat onze kinderen nodig hadden. Om niet steeds van anderen afhankelijk te zijn ben ik zelf opleiding gaan volgen om mij van gedegen kennis te voorzien.

Zelf ben ik opgegroeid in een dorp, thuis hadden we een landbouwbedrijf. De liefde voor de natuur zat er van kinds af aan in. Een van onze vrije tijdsbesteding met onze kinderen was dan een logische stap; oude kleren aan en lekker buiten zijn. Met een picknicktas gevuld op de fiets, het bos in of lekker naar de speeltuin.

Vanuit kennis en eigen ervaring is mijn bedrijf ontstaan. Ik bekijk situaties vanuit een holistische visie waar reguliere kennis zeker wordt meegenomen.

De liefde voor de natuur deel ik door op pad te gaan als Mindful coach, PowerWalk instructeur en Landschapsgids.
Met mijn bedrijf ben ik tijdens het Beleefweekend 2021 te gast bij het creativiteitscentrum “de Paradijsvogels”. Ik nodig je uit om met mij mee te gaan.

Natuurlijke groet,
WilmaTerug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook