Welkom bij het Beleefweekend 2017

Coaching 1op1 mbv paarden bij You're YouJezelf bij de hand durven nemen en “ de You're You ” in jezelf (h)erkennen en ont-moeten.., met al jouw eigen kwaliteiten en talenten, waar je gezien, gehoord en gevoeld wordt en je door kunt groeien in jouw eigen tempo.

*Coachen m.b.v paarden biedt de mogelijkheid om effectiever en sneller tot de kern te komen.
Paarden zijn van oorsprong kudde, vlucht en prooidieren. Deze combinatie maakt dat ze gevoelig zijn voor non-verbale communicatie/signalen. Ze zijn erg gespitst op het lezen van hun omgeving en dus ook op mensen en dieren als ze deze tegenkomen en ont-moeten. Paarden zijn ook kwetsbaar , dat maakt dat ze gefocust zijn op harmonie. Ze zijn voor hun overleven afhankelijk van de kudde en dus altijd opzoek naar het vormen van een kudde. Ze gaan automatisch aan de slag met hoe verhouden wij ons tot elkaar.
Ze reageren op wat er onder de oppervlakte zit. Ze kijken/voelen naar onze spierspanning , ze registreren onze ademhaling en bepalen ook via geuren hoe het met ons gaat. Emoties en ons gedrag kunnen ze feilloos aanvoelen en reageren hierop door te spiegelen.
Ze “vertellen” ons d.m.v. lichaamssignalen wat er gezien, gevoeld en gehoord mag worden , zodat we verder kunnen groeien in het leren van (onze) processen die we met ons "meedragen”, zonder dat we daar dikwijls zelf van bewust zijn... Paarden zijn vrij van oordeel , zijn eerlijk , sensitief en in het hier en nu..

Maak in het beleefweekend kennis met deze bijzondere en mooie manier van coachen in een individuele sessie.

Coaching 1op1 mbv paarden bij You're YouWaar: You're You, Bommerigerweg 38 Mechelen
Wanneer: zaterdag 30 oktober 
Tijdstip: in overleg
Voor wie: individuele sessie geschikt voor zowel kinderen als volwassenen
Meer info, kosten en aanmelding: y.vanmelsen@live.nl
Meer informatie: Facebook You're You


Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook