Welkom bij het Beleefweekend 2017

Proeverij coaching met paarden bij Coaching met PaardenkrachtProeverij coaching met paarden

Tijdens deze informatieve en gezellige middag, zal ik jullie in onze knusse workshopruimte met uitzicht op onze paarden, iets vertellen over paardengedrag, over hoe coaching met paarden werkt en wat de toepassingsmogelijkheden zijn. Verder kunnen jullie onze paarden ontmoeten en zal ik ook een een korte demonstratie geven.

Waar: Coaching met Paardenkracht, Crapoel 11 in Gulpen
Voor wie: voor iedereen die meer wilt weten over Coaching met Paardenkracht 
Wanneer: zondag 31 oktober
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Kosten: € 17 per persoon
Reserveren: maessenhanneke@gmail.com
Maximaal aantal deelnemers: 10
Meer informatie: www.coachingmetpaardenkracht.nl

 

 

coaching met paardenkrachtOver Coaching met Paardenkracht
Ben je op zoek naar meer zelfinzicht en zelfvertrouwen? Wil graag je belemmerende patronen helder krijgen en loslaten? Weer verder na een ingrijpende gebeurtenis? Niet (weer) in een burn-out geraken? Dan is een coachingstraject met paarden echt iets voor jou!

Een ontmoeting met een paard werkt verhelderend en helend. Het helpt je om contact te maken met je diepste gevoelens en verlangens. Tijdens een paardencoachsessie worden je kwaliteiten, valkuilen en belemmerende overtuigingen zichtbaar en tastbaar. We stappen uit het denken en gaan voelen en ervaren. Je gaat jezelf ont-wikkelen, wie was jij ook alweer? Wat is de essentie van jouw zijn?
Het resultaat? Je kunt krachtiger, lichter en wijzer je verdere levensreis vervolgen.

Een ervaringsdeskundige:
"Door het volgen van het burn-out preventie traject bij Hanneke heb ik een andere kijk ontwikkelt op mezelf en mijn leven. Ik ben beter in staat om mijn grenzen aan te geven, ik weet nu wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn en waar ik mij op wil gaan richten in de toekomst. Er zit weer beweging en richting in mijn leven. Ik voel me lichter en gelukkiger. Ik heb meer verbinding met mezelf en daardoor ook met mijn partner, kinderen en andere mensen. Het voelt alsof ik eindelijk weer zelf de regie over mijn leven heb".
Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook