Welkom bij het Beleefweekend 2017

Vocal ensemble PAVANE en op klarinet The BaBes Vocaal Ensemble PAVANE in samenwerking met Klarinetduo The BaBes

Hebt u zin om wat tijd in rustige sfeer door te brengen en te genieten van authentieke liederen zonder extra versierselen; kortom pure a capella zang in een verstillende ambiance? Afgewisseld met de melancholische klanken van een klarinetduo?

Dan bieden PAVANE en The BaBes de mogelijkheid om hun optreden gratis bij te wonen.

Vocaal Ensemble PAVANE is een hechte club van 10 zangers en zangeressen uit Heusden (Noord-Brabant), dat lief en leed én hun passie om a capella te zingen met elkaar deelt. Zij treden op met een gevarieerd programma op verschillende locaties zoals concertzalen en kerken maar ook kastelen, waar de muziek van PAVANE goed tot zijn recht komt.
Ieder jaar maakt het ensemble een uitstap van enkele dagen naar binnen of buitenland om de onderlinge band te versterken en concerten te geven. Dit jaar viert ze haar 35-jarig bestaan tijdens het Beleef-weekend in de Catharinakapel in Lemiers.

Met dit optreden hoopt Vocaal Ensemble PAVANE verstilling aan u over te brengen.
Te verwachten is een groot uur vol sfeervolle oude muziek, gecombineerd met hartverwarmend moderner repertoire; alles ondergedompeld in de karakteristieke a capella sound van PAVANE.
PAVANE maakt muzikaal plezier, en dat willen ze graag delen met u. De 4 mannen en 7 vrouwen zijn klaar om op 26 oktober uw hart te veroveren met hun stemmen en presentatie.
PAVANE combineert a capella zang met enthousiasme, humor en drama en zal het geheel blenden tot een muzikaal geheel.

De a capella-zang zal afgewisseld worden met instrumentale muziek, gespeeld door The BaBes.

The BaBes bestaan uit Beppie Paquay, besklarinet, en Paulien Dieteren, basklarinet. Zij vormen samen het duo The BaBes. Door samen op te treden verwezenlijken zij na vele jaren de droom van hun leermeester aan het conservatorium in Maastricht, Gijs Karten.
Dit concert dragen zij aan hem op!
Melancholie, virtuositeit en een rijk kleurenpalet zijn de woorden die zij gebruiken als zij de muziek die ze tijdens dit concert spelen, willen omschrijven.

PAVANE en The BaBes nodigen u van harte uit en verheugen zich op uw komst! Wees Welkom!

Waar: Catharinakapel, Oud-Lemiers 16, Lemiers
Wanneer: Zaterdag 26 oktober
Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
Kosten: gratis
Voor wie: iedereen die van wereldlijke liederen van de Renaissance en de vroege Barok tot en met de wat modernere, harmonieuzere muziek uit het lichtere repertoire en de recentere jaren houdt.
Meer informatie: www.pavaneheusden.nl

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook