Welkom bij het Beleefweekend 2017

Kennismakingsles glazuren bij Laissez faire art café in EysGlazuren kennismakingsles 

Laissez faire art café in Eys, een ruim gezellig atelier waar keramiek en schilderijen de hoofdtoon vormen. In het voormalig restaurant Taverne Lambieck runnen wij: Jack en Nicole Janssen Laissez faire art café het keramiekatelier van Nicole en Jack Lambieck’s Leuke meuk een winkel met mooie hebbedingen, kasten en meubilair tot zelfgemaakte biologische limoncello.

Onze filosofie die geheel bij de Cittaslow gedachte past is dat er aandacht, rust en tijd nodig is om tot een optimale beleving te komen. Of dat nu met eten en drinken en het produceren van voedingsmiddelen te maken heeft, of zoals ik dat doe in mijn atelier, in alle rust werken met natuurlijke materialen en de tijd nemen om mijn cursisten te laten aarden om zo gevoel met het materiaal te krijgen. Tijd nemen om te leren, tijd nemen voor jezelf. Zo kan de sfeer gezellig en veel gelach omvatten maar ook complete stilte en rust en is iedereen in en met zijn eigen werk bezig.
Het fijnste compliment dat ik krijg is dat mensen zo heerlijk tot rust komen. Mooi toch!.

Mijn workshops bestaan veelal uit 2 dagdelen. ( 1 dagdeel met klei werken en 1 dagdeel glazuren). Ik volg graag de seizoenen in mijn werk. In september en Oktober heb ik een 2-delige workshop INDIAN SUMMER. We werken dan met verse bladeren en kruiden die je buiten in de natuur in en om je eigen huis vindt.

Tijdens het BELEEFWEEKEND wil ik jullie graag kennis laten maken met dit mooie ambacht.
Ter introductie, en om eens te proeven van, zo te zeggen, geef ik in het weekend van 29 t/m 31 oktober 2021 een kennismakingsles glazuren
→ Mogelijkheid 1: We gaan dan een zelfgekozen tekening op een bisquitgebakken ( dat betekend dat deze nog niet geglazuurd is ) tegel zetten. Er zullen verschillende motieven, tekeningen, stempels etc. zijn om uit te kiezen.
→ Mogelijkheid 2: Met een bubbeltechniek ( kleur naar keuze ) een motief op een tegel zetten. Dit is ook leuk om met kinderen ( vanaf 10 jaar) te doen.

Tijdens het Beleefweekend zijn er vanaf 10 uur door de dag heen demonstraties van:
• Klaprozen maken
• Werken met klei en bladeren

Waar: Laissez faire art café, Grachtstraat 5, EYS
Wanneer: zaterdag 30 en zondag 31 oktober
Kosten: € 12.50 p.p.
Aanmelden: laissezfaire.artcafe@gmail.com of bel gewoon even : 06 11 58 29 24
Meer informatie: Wil je Laissez faire art café beter leren kennen kijk dan op mijn website,. Hier staat ook alle informatie over het volgen van een workshop maar ook foto’s van werk. Wil je mij beter leren kennen lees dan mijn Blogs ook leuk leesvoer…
FB: @laissezfaireartcafe
INSTA: @laissezfaire.artcafe

Kennismakingsles glazuren bij Laissez faire art café in Eys

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook