Welkom bij het Beleefweekend 2017

get the bees quiet massage bij Metta Phore in VaalsGET THE BEES QUIET IN YOUR HEAD MASSAGE
De “get the bees quiet in your head massage” is een massage speciaal ontworpen voor het beleefweekend 2021 én voor iedereen die verlangd naar rust in zijn of haar hoofd. Ons leven is vaak druk en turbulent. Ons hoofd is de hele tijd druk bezig voor ons. Daarnaast zijn deze woelige coronatijden voor vele mensen een extra belasting. Dus tijd om een poging te wagen om uit ons hoofd te komen en terug te gaan naar de stilte in jezelf achter de gedachtes.

We beginnen de sessie met een korte hoofd en gezichtsmassage. Deze massage alleen al brengt ons tot rust. De zachte aanraking, muziek en warme gezellige salon laten je spoedig wegzinken. Nadat je hoofd de rust aanvaard heeft, ga ik oorkaarsen plaatsen in je oren. De oorkaarsbehandeling is een oeroude warmteremedie die in alle oude culturen bekend is. Het is een handgemaakte, holle kaars uit bijenwas die langzaam smeult, warmte uitstraalt en een aangenaam en rustgevend geruis in het oorkanaal doet galmen. Vandaar haar uiterst relaxerende werking.

Om de sessie af te sluiten volgt er nog een korte reikibehandeling van je hoofd. Reiki is een methode om anderen energie te geven. De levensenergie wordt door je lichaam of geest gebruikt om te genezen op elk punt waar dat nodig is. Reiki helpt het lichaam op haar manier beter te worden. Deze korte hoofdsessie is vooral bedoeld om het laatste restje spanning of stress weg te nemen.


Waar: Metta-Phore Massage, Maastrichterlaan 14, Vaals
Wanneer: zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober
Duur behandeling: 45 minuten
Kosten: € 25
Aanmelden: uitsluitend op afspraak. Mail sandra@metta-phore.nl of bel 06 57 59 29 17
Meer informatie: www.metta-phore.nl

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE
Het woord “ Metta” komt uit de oude Boeddhistische taal “ Pali” en betekent zoiets als “liefdevolle vriendelijkheid”.

En zó wil ik je ook in mijn salon ontvangen: “liefdevol en vriendelijk”.

Hallo mijn naam is Sandra Janssen en fijn dat je mijn webpagina bezoekt. Als een echt  “Volser medsje” ben ik ontzettend blij om op deze mooie en geweldige plek te mogen wonen. Vanuit mijn woning, gelegen op bijna de hoogste berg van Nederland,  geniet ik van heerlijke vergezichten en  loop ik  het liefst dagelijks het bos in om nieuwe en oude paadjes te (her)ontdekken. Het bos werkt helend omdat de natuur een sterke helende kracht in zich verborgen houdt. In Japan passen ze “Shinrin yoku” toe wat zoiets als baden in het bos betekend. De zintuigen worden tijdens het struinen door de natuur allemaal ingezet. Je ruikt, kijkt, luistert en voelt en je immuunsysteem krijgt een geweldige boost.

Naast je onderdompelen in de natuur is massage ook een geweldige manier om te ontspannen van stress, spanning en onrust die je in de loop van de tijd hebt opgebouwd. Je verlangen naar ontspanning, ont-stressen en innerlijke rust kan ik bevredigen door de weldadige en diverse massages die ik aanbied. In mijn gezellige en verwarmde salon kun je genieten van een ontspannende behandeling bij gedempt licht, zachte muziek en heerlijke warme geurende oliën. Net als bij “Shinrin yoku” baden in het bos zullen al je zintuigen tijdens de massage geprikkeld worden zodat jouw lichaam en geest spoedig in harmonie zullen zijn. De door mij gegeven bekwame behandelingen strelen je ziel en brengen je met rust en bezinning terug naar jezelf. Om lekker in je vel te blijven zitten en te kunnen ontspannen zijn massages regelmatig aan te bevelen. Je lichaam went er steeds meer aan zich in ontspanning te bevinden en zal zich overgeven aan deze waardevolle momenten van rust. Tijdens massages worden er hormonen aangemaakt die een gevoel van rust, kalmte en welzijn in je creëren.  Daardoor kan je  psychologische, emotionele en lichamelijk welzijn verbetert worden, de aanraking zet je immuunsysteem aan om je te helen. Vooral in deze tijden waarin een schrijnend gemis aan aanraking zolang gemist moest worden door de Covid-19 pandemie.

Ik hoop  dat als je vol stress en moe van lichaam én geest mijn salon betreedt je hem ontspannen, uitgerust en tevreden mag verlaten.

Gun jezelf dit geluksmoment en laat je zintuigen als een “metta-phore” baden in de salon want je bent het waard!

Warme groet,
Sandra

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE

METTA-PHORE MASSAGE, REIKI & MORE


Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook