Welkom bij het Beleefweekend 2017

Mindwalk plus rondleiding op HX hoogcruts met Mind in MotionMindful Walk + rondleiding klooster HX Hoogcruts
Maak kennis met Mindful Walk en ervaar hoe rustgevend het is.

Mindful Walk combineert wandelen in de natuur met yoga, mindfulness- en ademhalingsoefeningen met als resultaten rust in je hoofd (minder stress) en energie in je lijf. We wandelen ongeveer 5 km. Na de wandeling is er een rondleiding door voormalig klooster HX Hoogcruts. Als afsluiting ontvang je een kop koffie/thee met wat lekkers en een inspirerende verrassing voor thuis. De Mindful Walk en rondleiding wordt begeleid door Myriam Demas. Ze is Mindfulness trainster en als kloosterling aan het klooster verbonden.

Startlocatie: Klooster HX Hoogcruts, Hoogcruts 47, Slenaken (NL)
Wanneer: zondag 31 oktober
Tijd: 10:30 – 12:30 uur
Kosten: € 15 p.p.
Aanmelden: myriam@mind-in-motion.nl of 06 51 63 34 63Over Mind in Motion
Myriam van Mind in Motion
Myriam Demas is Mindfulness trainer, Mindful Walk instructeur en Life coach
Opgegroeid in het Landgraafse dorpje Rimburg, ging ze Medische Biologie studeren in Nijmegen. Onderzoek doen naar ziektes om zo mensen een beter leven te kunnen geven was haar drive. Na haar studie heeft ze 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en haar steentje bijgedragen aan de ontwikkeling van tientallen medicijnen en medisch-technologische producten. In januari 2020 startte ze haar eigen bedrijf Mind-In-Motion. Mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten is haar passie. Als trainer-coach begeleidt ze nu vrouwen naar een ontspannen en gelukkig leven.

Specialisme & drive 
Myriam: “Ik heb zelf een flinke burn-out mógen ervaren. Ik weet wat het is om continu dezelfde rondjes in gedachten te draaien, chronisch stress te ervaren en niet weten wat ik écht wil. De lessen die ik geleerd heb, geef ik met passie door aan anderen. Ik ben er voor vrouwen die uit hun hoofd willen stappen, in hun eigen leven. Hun eigen pad willen bewandelen. Die af willen van chronische stress en het verspillen van tijd en energie. Die een ontspannen en gelukkig leven willen.”

HX Hoogcruts
Myriam is als kloosterlinge verbonden aan HX Hoogcruts. Volgens haar is dit de ideale omgeving om even een time-out te nemen in de drukte van het leven en je te verbinden met jezelf, met je gevoel. Deze plek inspireert en laat stromen. Een perfecte plek voor haar 8-weekse mindfulness trainingen en 2-daagse workshops genaamd ‘Life Safari’. Een workshop waarin je op zoek gaat naar wíe je bent en wat je écht wilt in je leven. Zodat je rust krijgt in je hoofd en geluk in je leven.

Mindful Walk in het Heuvelland
Myriam is gepassioneerd van het Heuvelland. Ze neemt je dan ook graag mee tijdens een Mindful Walk. Met behulp van yoga, mindfulness- en ademhalingsoefeningen laat ze je de prachtige omgeving ten volle beleven.

Meer info: mind-in-motion.nl

 

 

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook