Welkom bij het Beleefweekend 2017

Introductie permacultuur op De WIJ

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.
De Wij is 1,4 hectare voormalig weiland dat omgevormd is naar een oefenplek in zelfvoorziening (beter gezegd samen-voorziening). Tijdens het Beleefweekend is de Wij geopend voor bezoekers en zijn er activiteiten waarvoor je je kunt opgeven.

Astrid Merkx geeft een korte introductie over permacultuur en rondleiding over de Wij. 
De drie ethische principes van Permacultuur worden toegelicht en enkele van de uitgangspunten bij het ontwerpen van een systeem worden uitgelegd. De Wij dient als voorbeeld om te zien hoe de uitgangspunten kunnen worden toegepast.

Kinderen en honden zijn op de Wij tijdens en buiten het Beleefweekend meer dan welkom. Het is goed om te weten dat ze niet zomaar “losgelaten” kunnen en mogen worden.

Waar: Je vindt de Wij aan het einde van de straat ‘Oud Lemiers’ in Lemiers, de ingang ligt tussen huisnummer 26 en 32. Parkeren kan beperkt op de P van de Wij, pad inrijden links na huisnummer 26. En dan links voor de rode poort parkeren. Of anders bovenaan bij de grote kerk.
Wanneer: zondag 27 oktober 
Tijdstip: 10.00-11.00 uur
Kosten: eigen bijdrage, richtprijs € 2,50 p.p.
Aanmelden: opgeven gewenst, maar als je er om 10.00 u niet bent, vervalt je plek. Gaat altijd door, maximaal 12 deelnemers.
Meer info: https://dewij.nl/

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook