Welkom bij het Beleefweekend 2017

Dialoog met de praatstok De WIJ Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.
De Wij is 1,4 hectare voormalig weiland dat omgevormd is naar een oefenplek in zelfvoorziening (beter gezegd samen-voorziening). Tijdens het Beleefweekend is de Wij geopend voor bezoekers en zijn er activiteiten waarvoor je je kunt opgeven.

Dialoog met praatstok
Tijdens een dialoog komen mensen samen en wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van een thema. Een handig hulpmiddel bij deze vorm is de praatstok ofwel de “talking stick”. Bij een dialoog kunnen  nieuwe verbindingen worden gelegd tussen mensen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Dat levert dikwijls, naast persoonlijke ervaringen en inspiratie, nieuwe initiatieven op die de onderlinge binding versterken.

Na een korte introductie over de spelregels, voeren we samen een dialoog met als uitgangszin “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”
Voorafgaand aan de dialoog met de praatstok kun je meedoen aan de workshop praatstok maken

Kinderen en honden zijn op de Wij tijdens en buiten het Beleefweekend meer dan welkom. Het is goed om te weten dat ze niet zomaar “losgelaten” kunnen en mogen worden.

Waar: Je vindt de Wij aan het einde van de straat ‘Oud Lemiers’ in Lemiers, de ingang ligt tussen huisnummer 26 en 32. Parkeren kan beperkt op de P van de Wij, pad inrijden links na huisnummer 26. En dan links voor de rode poort parkeren. Of anders bovenaan bij de grote kerk.
Wanneer: zondag 27 oktober 
Tijdstip: 14.00-15.30 uur
Kosten: eigen bijdrage, richtprijs € 2,50 p.p.
Aanmelden: opgeven gewenst, maar als je er om 14.00 u niet bent, vervalt je plek. Gaat door bij een minimum van 6 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.
Meer info: https://dewij.nl/
Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook