Welkom bij het Beleefweekend 2017

Workshop spiegelen met paarden bij Coaching met Paardenkracht

Spiegelen met paarden
Het is voor ons als mensen normaal geworden om vooral rationeel te functioneren en te handelen en onze gevoelens te negeren. Als je dat lang genoeg doet raak je op een gegeven moment afgesneden van je gevoel en verlies je de verbinding met je authentieke zelf.

De consequenties zien we helaas ook, steeds meer mensen raken mentaal en fysiek uitgeput en krijgen een burn-out. Maar ook fysieke klachten, depressie en relatieproblemen kunnen het gevolg zijn van het niet leven naar onze eigen innerlijke wijsheid.

Paarden helpen ons om uit ons hoofd te komen en weer contact te maken met ons buikgevoel. Onze buik is de plek waar onze intuïtie huist. Tijdens de workshop Spiegelen met paarden gaan we samen op ontdekkingsreis naar jouw innerlijke kracht en wijsheid.

Waar: Coaching met Paardenkracht, Crapoel 11 in Gulpen
Voor wie: voor iedereen die op zoek is naar meer verbinding met zijn innerlijke wijsheid
Wanneer: vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober
Tijd: 13.30 - 17.00 uur
Kosten: € 47 p.p.
Reserveren: maessenhanneke@gmail.com
Maximaal aantal deelnemers: 6
Meer informatie: www.coachingmetpaardenkracht.nl
Kom het beleven en schrijf je nu snel in ! We werken met een klein groepje zodat je ook echt de ruimte krijgt om het zelf te ervaren (maximaal 6). Het aantal plaatsen is dus beperkt.

NB verhinderd op deze data ?
Stuur me een mailtje en ik zet je op de lijst voor een volgende keer of boek je eigen privé sessie.

coaching met paardenkrachtOver Coaching met Paardenkracht
Ben je op zoek naar meer zelfinzicht en zelfvertrouwen? Wil graag je belemmerende patronen helder krijgen en loslaten? Weer verder na een ingrijpende gebeurtenis? Niet (weer) in een burn-out geraken? Dan is een coachingstraject met paarden echt iets voor jou!

Een ontmoeting met een paard werkt verhelderend en helend. Het helpt je om contact te maken met je diepste gevoelens en verlangens. Tijdens een paardencoachsessie worden je kwaliteiten, valkuilen en belemmerende overtuigingen zichtbaar en tastbaar. We stappen uit het denken en gaan voelen en ervaren. Je gaat jezelf ont-wikkelen, wie was jij ook alweer? Wat is de essentie van jouw zijn?
Het resultaat? Je kunt krachtiger, lichter en wijzer je verdere levensreis vervolgen.

Een ervaringsdeskundige:
"Door het volgen van het burn-out preventie traject bij Hanneke heb ik een andere kijk ontwikkelt op mezelf en mijn leven. Ik ben beter in staat om mijn grenzen aan te geven, ik weet nu wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn en waar ik mij op wil gaan richten in de toekomst. Er zit weer beweging en richting in mijn leven. Ik voel me lichter en gelukkiger. Ik heb meer verbinding met mezelf en daardoor ook met mijn partner, kinderen en andere mensen. Het voelt alsof ik eindelijk weer zelf de regie over mijn leven heb".


Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook