Welkom bij het Beleefweekend 2017

STIL.de wandeling vanuit Klooster WittemIn Klooster Wittem bevindt zich het Stiltelab van theatergezelschap Hoge Fronten. Hier onderzoekt theatermaker Lieke Benders samen met kloosterlingen, wetenschappers en anderen de stilte in al haar verschijnings- en verdwijningsvormen. Tijdens het Beleefweekend heeft u de unieke kans het Stiltelab in het Klooster te bezoeken.
Vanuit het Klooster Wittem start STIL. de wandeling, om de stilte tot je door te laten dringen kun je de stilteoefeningen tijdens de wandeling volgen. Deze oefeningen vind je op de routebeschrijving van de wandeling die je kunt afhalen bij de receptie van het Klooster Wittem. Je kunt de wandeling ook downloaden als pdf.

Bezoek ook op zaterdag STIL.de portretten in de Kloosterbibliotheek en bezoek het Stiltelab dat speciaal voor het Beleefweekend op zaterdag en zondag wordt opgesteld. Op de zaterdag is Marjolein de Man van Hoge Fronten aanwezig om aan wie dat wil te vertellen over het project STIL. 

Waar: Klooster Wittem, Wittemer Allee 32, Wittem
Wanneer: vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 oktober
Tijd: de wandelroute kunt u afhalen bij de receptie van Klooster Wittem tijdens de openingstijden vrijdag en zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 8.30 en 17.00 uur.
Kosten: gratis
Voor wie: iedereen
Meer informatie: https://hogefronten.nl/stil-de-natuur/

STIL.de wandeling from Hoge Fronten on Vimeo.

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook