Welkom bij het Beleefweekend 2017

Stiltewandeling in Schweiberg met Centrum mindfulness Limburg

Stiltewandeling Centrum Mindfulness Heuvelland – Schweiberg

Tijdens de Dag van de Stilte biedt Centrum Mindfulness Limburg een stiltewandeling aan. De wandeling is toegankelijk voor iedereen, die althans de ongelijke paden en stijgingen  van het Heuvelland aankan. 

We maken een wandeling van zo’n 2 uur en ongeveer 7,5 km door het 5-sterrenlandschap van het Heuvelland. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld. Het terrein is heuvelachtig en bij nat of slecht weer kan het modderig zijn, dus zorg voor goed schoeisel en gemakkelijke wandelkleding en een flesje water.

Je kunt de wandeling ook maken als een uitbreiding van de stiltedag op zaterdag 30 oktober. Als je op zaterdagavond in rust en relatieve stilte blijft, kan deze wandeling van zondagochtend aanvullend zorgen voor verdieping.

Tijd:  10-12u, verzamelen vanaf 09.45u.
Startpunt: Centrum Mindfulness Limburg, Schweibergerweg 27, Mechelen.  Parkeren aan de Schweibergerweg. Nr. 27 ligt zo'n 50 meter van de weg af, maar heeft weinig parkeergelegenheid.
Investering: € 15 (heb je de zaterdag meegedaan €10)
Begeleiding door Rianne Schoenmakers van Centrum Mindfulness Limburg.  
Aanmelden: is verplicht. Dit kan via rianne@centrummindfulnesslimburg.nl / 06 40 07 10 62

OVER DE TRAINER
Rianne is categorie 1 gecertificeerd mindfulness trainer en gekwalificeerd Mindful Self-Compassion trainer voor volwassenen (MSC-training van Kristin Neff en Christopher Germer) en jongeren (MFY-training, afgeleide van de MSC, specifiek voor de jongere doelgroep), en Mindful coach. In 2019 heeft Rianne aanvullend een cursus Trauma-Sensitive Mindfulness afgerond bij David Treleaven. Sinds voorjaar 2021 is Rianne ook ACT-coach. 
Voorheen heeft Rianne onder meer een aantal jaren vertaalkunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, en vertaalt trainershandleidingen. Daardoor ze de afgelopen jaren door de uitgeverij gevraagd om mee te werken aan de vertaling van de boeken van Neff & Germer.
Rianne heeft het Centrum Mindfulness Limburg opgericht. Hierin zit een divers aanbod met als rode draad het aanreiken van handvatten voor wie graag meer uit zijn/haar leven wil halen. Doelgroep zijn mensen die -dreigen- vast (te) lopen, zorgprofessionals en hulpverleners.  Meer info op centrummindfulnesslimburg.nl

Stiltewandeling met Rianne Schoenmakers, mindfulness en zelfcompassie trainer/coach.


Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook