Welkom bij het Beleefweekend 2017

Wandelen en wildBBQ met muziekDe dagen worden weer korter en het wordt langzaam kouder buiten. Tijd voor wildgerechten, rijkere bieren en gezelligheid! Op terras branden de vuurkorven en gaan BBQ specialist Mitch van der Heijden en Jim Bulles aan de slag om u op de Dag van de Stilte te verwennen met heerlijke Vijlenerbos wildgerechten van de barbecue. Puur en (h)eerlijk scharrelwild, afkomstig uit het naastgelegen bos. Meer biologisch kan niet.
Biersommelier André Köppen laat u bij ieder wildgerecht de beste bijpassende bieren proeven.

Met op de achtergrond de verwarmende live muziek van singer/song writer Bas Kokkelmans, belooft het een gezellige middag te worden!
Vanaf 15.00 uur is de BBQ opgestookt en wordt u ontvangen met een proefglas van de biersommelier.

Het extra uur op deze dag doordat de klok naar de wintertijd is gegaan kunt u wanneer u wilt in stilte doorbrengen in de prachtige natuur rondom de Vijlerhof. Speciaal voor u hebben we een wandeling uitgezocht van 6,4 kilometer waarop u optimaal de natuur en de stilte kunt beleven zodat uw smaakpapillen en hoorzintuigen optimaal uitgerust zijn voor de middag die gaat komen.

Waar: Hotel Restaurant Vijlerhof, Hilleshagerweg 2, 6294 AP, Vijlen
Wanneer: zondag 26 oktober
Tijd: de BBQ is vanaf 15.00 opgestookt houdt hiermee rekening indien u vooraf de wandeling wilt maken
Prijs: Voor € 25,00 kunt u genieten van een prachtige wandeling, een heerlijk proefglas van de biersommelier en wildgerechten van de grill. Vergeet niet uw sjaal en muts mee te nemen!
Reserveren: is aanbevolen via mail info@vijlerhof.nl of per telefoon 043-3061710
Meer info: via info@vijlerhof.nl of 043-3061710 of www.vijlerhof.nl
Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook