Welkom bij het Beleefweekend 2017

wonderwandeling van de WonderacademieKom in beweging en verken je innerlijke landschap

Ooit wel eens op je buik in het gras gelegen en naar een hommel op een madeliefje gestaard? Als kind vond je het zo natuurlijk om dat soort dingen te doen. Nu volwassen geworden, is je hoofd vol met andere zaken. Hoe zou het zijn om weer terug in die kinderlijke verwondering te komen? Hoe zou dat voelen?

Om weer met een onbevangen blik te gaan kijken, vraagt oefening. Er zijn aangeleerde patronen en overtuigingen die ont-leert moeten worden daarvoor. En dan kom je terug in het moment waarop je herinnert dat jij degene bent die overal alle betekenis aan hebt gegeven. Vandaaruit kun je nieuwe keuzes gaan maken. Wat wil ik nu wérkelijk?

Met een Wonderwandeling ga je, al wandelend, op verkenning in je innerlijk landschap. Waar loop je vast? Wat wil je loslaten? Hoe kun je met een andere blik leren kijken? Dat en nog veel méér kun je tijdens een Wonderwandeling voor jezelf onderzoeken, onder andere met natuuropstellingen. Wat dat precies is, dat kun je hier lezen: natuuropstellingen

Door wie?
Je wordt begeleid door Lily Faber, natuurcoach en bosbadgids. Lily is opgeleid als neuropsycholoog, maar voelde altijd dat er in de wetenschappelijk wereld een schakel ontbrak. Om jezelf wérkelijk te leren kennen is er iets anders nodig dan kennis uit een boek. Zelfonderzoek, een methode uit diverse oeroude en moderne spirituele tradities, laat je de antwoorden in jezelf vinden. En door dit in de natuur te doen, ga je je ook als vanzelf openen voor iets wat groter is dan je kleine zelf. Al wandelend en gebruik makend van de rust én van de spiegelende natuur, ontstaan inzichten als vanzelf.

Wat nog meer?
Vanuit de Wonderacademie kun je ook deelnemen aan andere activiteiten in de natuur, die ondersteunend zijn voor je welzijn en bewustwording. bosbaden, sessies met boommuziek en pelgrimages zijn groepsactiviteiten gericht op verstilling, naar binnen keren, ontspannen en de natuur tot je laten spreken. En zo weer de ervaring terugvinden dat je onderdeel bent van een groter geheel.
Nieuw in 2021 zijn de Lichtlinten. Dit is een eigentijds pelgrimsproject in Nederland.
Zoek je een Deep Dive in je “innerlijke landschap”, boek dan een individuele Wonderwandeling met Natuuropstelling. Of een helende boomsessie, waarbij de boomspeler de trillingen van jouw boom vertaald in muziek.

Praktisch
- Na aanmelding ontvang je een mail met alle informatie.
- Het wandeltempo en het aantal kilometers is op zich voor iedereen met normale fitheid prima te doen, omdat we regelmatig stoppen voor een (reflectie)oefening
- Je hebt goed schoeisel nodig
- de activiteit gaat ook door bij regen

Waar: verzamelen bij Schweibergerbos (precieze gegevens volgen na aanmelding)
Wanneer: zondag 31 oktober
Tijdstip: 13.00 – ca. 15.30 uur
Kosten: € 27,50 per persoon
Voor wie: volwassenen
Meenemen: goede wandelschoenen /drinken / iets om op te zitten
Maximum aantal deelnemers: 8 
Aanmelden (noodzakelijk):  lily@wonderacademie.nl | 06 44996472
Meer info: www.wonderacademie.nl en www.lichtlinten.nl

wonderwandeling van de Wonderacademie

wonderwandeling van de Wonderacademie

wonderwandeling van de Wonderacademie

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook