Workshop Hartmeditatie

Workshop Hartmeditatie

Hartmeditatie is een Oosterse meditatiewijze, die relatief onbekend is in het Westen. De techniek is ontstaan bij de spirituele meesters van weleer uit het vroegere India.
De leer van de hartmeditatie concentreert zich op het psychologische hart van de persoonlijkheid. De workshop Hartmeditatie wordt u aangeboden door Swami Mano.

Dit maakt hartmeditatie uniek
Waar de focus van de doorgaans bekende meditatietechnieken veelal op visueel, auditief of ademhaling ligt, focust de hartmeditatie zich op het ‘hart’ van de persoonlijkheid. In het hart van de persoonlijkheid heerst een specifiek gevoelstype, dat beleefd wordt als het zelfgevoel. Ondanks het feit dat dit type gevoel continu actief is in het bewustzijn, is men zich hier niet direct gewaar van.

Workshop
Middels instructies word je stapsgewijs geleid naar het hart van je persoonlijkheid. Omdat de focus bij de hartmeditatie gelegd wordt op het specifieke zelfgevoel, vergt het een geheel andere focus dan doorgaans gebruikelijk is bij meditatietechnieken. Gedurende de workshops wordt hier nadere informatie over verstrekt.
De workshop wordt verzorgd door de Oosterse Meester Swami Mano.

Fysiek en Mentaal Effect
Hartmeditatie bevordert het psychologische en fysieke welzijn, omdat het rustgevend is en daardoor stressverlagend. Hartmeditatie brengt je in contact met je psychologische hart. Het geldt als een bron van innerlijke rust en stilte die bereikbaar is voor iedereen en op elk moment van de dag toegankelijk is.

Waar: Spirituele StiltetuinZwarteweg 1, Bemelen
Wanneer: zondag 31 oktober
Tijd: 11.00 uur tot 12.00 uur  of 16.00 uur tot 17.00 uur
Kosten: € 20 p.p.
Reserveren: https://www.spirituele-bevrijding.nl/hartmeditatie/ Maar kan ook telefonisch of per WhatsApp: 06-54976699
Maximaal aantal deelnemers: 6
Meer informatie: https://www.spirituele-bevrijding.nl/hartmeditatie/ 

Terug naar activiteiten overzicht↑

Welkom bij het Beleefweekend 2017

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook