kennismakingsworkshop TRE kennismakingsworkshop TRE

Wat is TRE®?
TRE® Tension & Trauma Releasing Exercises
(Spanning & stressontladende oefeningen).

TRE® is een reeks van spanning ontladende oefeningen, ontworpen om diepe chronische spanning in spieren en bindweefsel los te laten. We ervaren dagelijks spanning en stress. Indien stress te lang aanhoud of de gebeurtenis te veel impact heeft gehad kan chronische spanning ontstaan in spieren en bindweefsel. Deze spanning kan op de lange duur leiden tot ziekte of pijnklachten.

Ons lichaam beschikt over een natuurlijke methode om diepe chronische spanning te ontladen en te ontspannen bij stressvolle omstandigheden. Ook de mens, net als alle andere zoogdieren, is in staat om de opgeslagen spanning“ van zich af te schudden”. Mensen hebben dit mechanisme “onbewust uitgeschakeld, maar de natuur maakt er nog gretig gebruik van.

Door middel van een aantal eenvoudige oefeningen kan het mechanisme weer geactiveerd worden, en ben je in staat de spanning weer van je af te schudden. Deze lichaamseigen methode zorgt ervoor dat spanning wordt ontladen, afvalstoffen worden afgevoerd en het zenuwstelsel weer kan bijdragen aan een staat van rust en ontspanning. De ervaringen van ruim 25 jaar TRE® bewijzen dat TRE® zeer effectief is bij het verwerken van trauma, echter zeker ook positief resultaat boek bij het verlagen van stress, angst, spanning en pijn.

TRE® is een zelfhulpmethode, makkelijk aan te leren en kan thuis op een gewenst tijdstip, passend in je leefpatroon, toe te passen. TRE® werkt zonder dat je over datgene wat je hebt meegemaakt hoeft te praten.

Al na de eerste sessie ervaar je de bijzondere kracht van je lichaam en is effect waarneembaar

Maximaal 8 personen
Mocht de workshop vol raken, dan is het mogelijk bij een andere workshop aan te schuiven tegen dezelfde voorwaarden, mits aanmelding voor donderdag 28 oktober.

Waar: House of BalanceLandsraderweg 9, Gulpen(rechts voor de glazen pyramide). Parkeertip: links van de pyramide
Wanneer: zaterdag 30 oktober van 13.30 en 16.30 uur
Kosten: Normaal € 65 nu in het beleefweekend voor € 50 incl een boekje ter waarde van € 5
Aanmelden: Stuur een e-mail naar info@ontmoetjekracht.nl of via 06 - 309 32 586. Aanmelden kan tot en met dinsdag 26 oktober
Meer informatie: www.ontmoetjekracht.nl

Terug naar activiteiten overzicht↑

Welkom bij het Beleefweekend 2017

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook