Welkom bij het Beleefweekend 2017

Workshop kombucha en kefir maken op De WIJGriet de Backer is de uitvindster van Mengelmoes2.  Dit ontwerp is ontstaan vanuit enthousiasme voor moestuinen, voor mengen, voor permacultuur. De tijd is rijp om dit zaadje te planten. En ze laat zich helemaal verrassen wat er verder zal uit groeien … Laat je inspireren door haar levendigheid en kom een kijkje nemen naar hoe Griet haar visie heeft vorm gegeven op de Wij. Griet verzorgt op zaterdag het programma van het Beleefweekend 2019.

Laat je onderdompelen door kombucha en kefir Je leert in deze workshop meer over kombucha en kefir en kan je eigen kombucha en kefir maken om mee te nemen. Zo heb je steeds je eigen probiotica en antioxidanten in huis. Neem 2 glazen ronde potten mee met liefst een grote opening vb weckpot.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.
De Wij is 1,4 hectare voormalig weiland dat omgevormd is naar een oefenplek in zelfvoorziening (beter gezegd samen-voorziening). Tijdens het Beleefweekend is de Wij geopend voor bezoekers en zijn er activiteiten waarvoor je je kunt opgeven.
Kinderen en honden zijn op de Wij tijdens en buiten het Beleefweekend meer dan welkom. Het is goed om te weten dat ze niet zomaar “losgelaten” kunnen en mogen worden.

Waar: Je vindt de Wij aan het einde van de straat ‘Oud Lemiers’ in Lemiers, de ingang ligt tussen huisnummer 26 en 32. Parkeren kan beperkt op de P van de Wij, pad inrijden links na huisnummer 26. En dan links voor de rode poort parkeren. Of anders bovenaan bij de grote kerk.
Wanneer: zaterdag 26 oktober 
Tijdstip: 14.00-15.30 uur
Kosten: eigen bijdrage, richtprijs € 8,- p.p.
Aanmelden: opgeven gewenst, maar als je er om 14.00 u niet bent, vervalt je plek. Gaat altijd door, maximaal 8 deelnemers.
Meer info: https://dewij.nl/

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook