Welkom bij het Beleefweekend 2017

workshop KunstFietsen-plan bij de Verfraaiers, Nicole MulkensWorkshop KunstFietsen-plan

Binnen dit programma krijgen afgedankte fietsen een tweede leven; ze worden opgeknapt, in een grijze basiskleur geschilderd en worden dan via een workshop van een mooi kleurrijk ontwerp voorzien, in dit geval door deelnemers die via deze weg samen werken om zo gezamenlijk tot een ontwerp te komen. De dag erna krijgt de workshopdeelnemer de fiets thuis afgeleverd.

Het KunstFietsen-plan is ontstaan uit het programma ‘CIRKEL culturele milieuprojecten’.
Dit programma moedigt een duurzame manier van leven en ondernemen aan en omarmt vernieuwende projecten rondom kunst, cultuur, natuur, milieu en leefomgeving.
CIRKEL is onderdeel van het programma Kunst & Cultuur van Gemeente Eijsden-Margraten en wordt mogelijk gemaakt door de Nedvang subsidie.

Waar: Sociaal Centrum Eijsden (Prins Hendrikstraat 21, 6245 ED Eijsden)
Wanneer: woensdag 6 oktober van 13:00-15:00
Tijd: van 13:00-15:00
Voor wie: Er kunnen 6 mensen deelnemen aan het schilderen zelf en er mogen maximaal 10 mensen komen kijken om zo verbinding te scheppen. Zowel de deelnemers als de toeschouwers moeten zich van tevoren aanmelden.
Kosten: Deelname (en toeschouwen) is gratis
Aanmelden: via info@nicolemulkens.nl

Over de Verfraaiers, Nicole Mulkens:De Verfraaiers Nicole Mulkens
Geboren met een potlood in de hand dus altijd al bezig met tekenen. Ik ben de docentenopleiding gaan volgen aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht (ABKM) omdat ik graag met tekenen verder wilde en daarbij ook anderen wilde inspireren.
Na mijn afstuderen in 2007 ben ik me gaan toeleggen op zowel tekenen en illustreren in opdracht als het geven van beeldende workshops aan kinderen en volwassenen. Tekenen is nog steeds mijn grootste passie, waar ik dagelijks mee bezig ben. Ook ben ik de eigenaar van het schildersbedrijf ‘de Verfraaiers’.
Het doel van de Verfraaiers is door middel van muurschilderingen de leefomgeving van mensen te verfraaien.

Website: nicolemulkens.nl

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook