Welkom bij het Beleefweekend 2017

Workshop Ontdek de kristallen - Insenzo

Workshop Ontdek de stilte in kristallen...

Op deze doe-zelf kristalexpeditie nodigt Andy van de Poel je uit om op reis te gaan in jou. Hij laat je anders kijken naar aspecten in en om je heen. Kristallen vormen de rode draad om jouw flow beter te voelen. Hoe jouw energie reageert op minieme invloeden. Het is een kunst om deze toe te staan zonder te verkrampen door jouw idee van fijn of niet-fijn. Aanwezig zijn begint met bewuste aandacht voor wat er stroomt in je lijf ongeacht het commentaar van jouw hoofd. Iets durven voelen zonder te weten wat je voelt of waarom je het voelt. Gewoon ermee in contact blijven en ervaren wat dat doet. Kristallen helpen om neutraal te blijven en de weg van je hart een kans te geven. Ze openen een heerlijke stilte,  diep in jou. Tijdens deze lezing beleef je uit eigen hand hoe dat in zijn werk gaat.

Andy van de Poel, een korte introductie
Kristalcoach Andy van de Poel werkt sinds de start van zijn praktijk in 2010 met kristallen. Waarom? Omdat ze werken! Hun invloed is verbazingwekkend en hun resonantie een kans in je voordeel. Zijn ruimschootse ervaring is gebaseerd op doen, doen en nog eens doen. En steeds verder verfijnen. Hierdoor kan hij afstemmen op jouw energiestroom en het kristal vinden dat naadloos aansluit voor een optimale doorstroming. Kristallen zijn volhouders die je aanmoedigen om de weg naar jezelf ook werkelijk af te leggen. Kristalwater, speciale kristalsetjes en persoonlijke kristallen helpen je vooruit en vormen de constante invloed in een wereld die bol staat van indrukken. Dat geeft rust en steun om het contact met jouw hart uit te diepen, ondanks de weerstand die je tegenkomt.
Kristalwater

Tijdens het Beleefweekend kun je ook gratis proeven van kristalwater dat niet alleen zachter smaakt, maar instant nog andere kwaliteiten vertoont. Het versterkt het contact met het plezier in jou dankzij 3 kristallen. Ik noem het ook vriendjes water want je wordt spelenderwijs meer vriendjes met jezelf. Ook geweldig voor kinderen! Een aanrader...

Workshop Ontdek de kristallen - Insenzo
Waar:
Galerie Geniessen, Rott 63a, Vijlen
Wanneer: Vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober
Aanvang: 19.30 uur
Kosten: De prijs bepaal jij vanuit je hart
Voor wie: iedereen
Meer informatie: www.insenzo.com 

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook