Welkom bij het Beleefweekend 2017

Workshop Praatstok maken op De WijAlleen ga je sneller, maar samen kom je verder.
De Wij is 1,4 hectare voormalig weiland dat omgevormd is naar een oefenplek in zelfvoorziening (beter gezegd samen-voorziening). Tijdens het Beleefweekend is de Wij geopend voor bezoekers en zijn er activiteiten waarvoor je je kunt opgeven.

Workshop praatstok maken
Tijdens een dialoog komen mensen samen en wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van een thema. Een handig hulpmiddel bij deze vorm is de praatstok ofwel de “talking stick”. Bij een dialoog kunnen  nieuwe verbindingen worden gelegd tussen mensen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Dat levert dikwijls, naast persoonlijke ervaringen en inspiratie, nieuwe initiatieven op die de onderlinge binding versterken.

Tijdens deze workshop maak je je eigen praatstok. Deze kun je gebruiken voor de sier, maar ook voor de groepsgesprekken waar jij zelf aan deelneemt. Je kiest een stuk hout uit en ontdoet deze van de bast. Dat kan op verschillende manieren. Deze manieren worden toegelicht en kun je uitproberen bij het maken van je eigen stok.

Kinderen en honden zijn op de Wij tijdens en buiten het Beleefweekend meer dan welkom. Het is goed om te weten dat ze niet zomaar “losgelaten” kunnen en mogen worden.

Waar: Je vindt de Wij aan het einde van de straat ‘Oud Lemiers’ in Lemiers, de ingang ligt tussen huisnummer 26 en 32. Parkeren kan beperkt op de P van de Wij, pad inrijden links na huisnummer 26. En dan links voor de rode poort parkeren. Of anders bovenaan bij de grote kerk.
Wanneer: zondag 27 oktober 
Tijdstip: 11.30-13.00 uur
Kosten: eigen bijdrage, richtprijs € 7,50 p.p.
Aanmelden: opgeven gewenst, maar als je er om 11.30 u niet bent, vervalt je plek. Gaat altijd door, maximaal 12 deelnemers. Neem je eigen mes mee, dat kan gewoon een aardappelschilmesje zijn.
Meer info: https://dewij.nl/
Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook