Welkom bij het Beleefweekend 2017

workshop bomen, vruchten of insecten tekenen en schilderen - KUNSTinKEERTijdens het Beleefweekend
Er zijn verschillende manieren om even op te gaan in het “nu”, of in de “flow” te komen. Sommige mensen sporten graag of mediteren. Anderen gaan op in hun creativiteit of in de natuur. Bij Atelier KUNSTinKEER kunt u opgaan in uw creativiteit én de natuur tijdens het Beleefweekend. Gelegen aan een prachtige wandelroute langs Cadier en Keer werken we buiten bij mooi weer of in het atelier als het herfstig is.
Kom eens kijkje nemen en doe mee aan een workshop bomen, vruchten of insecten tekenen en schilderen. In deze activiteit zoeken we niet naar letterlijke stilte, maar naar de rust, dus kinderen zijn van harte welkom. Tekenen met je kinderen (klein)kinderen is een heerlijke manier om samen bezig te zijn en van elkaar te leren.
Natuurlijk is er een kopje koffie of thee met fruit en/of een koekje.

Atelier KUNSTinKEER
KUNSTinKEER is een plek waar u ontspannen kunt tekenen en schilderen in het mooie Zuid-Limburg, terwijl Hanneke van Vugt u helpt om al uw talent in te zetten. Hanneke is ervaren tekendocent en kunstenaar.
De cursussen zijn gericht op mensen, die zichzelf willen ontwikkelen in tekenen en/of schilderen. Het niveau, waarop men begint, is daarom van geen belang: iedereen kan zichzelf immers verbeteren.
Bij KUNSTinKEER is een plek voor iedereen: groot en klein. Voor kinderen die graag tekenen, schilderen en creatief bezig zijn is er de kindercursus op de woensdagmiddag. Bij de tienercursussen zoeken we naar wat de cursisten zelf graag zouden willen verbeteren in hun tekenen of schilderen, net als bij de volwassenen. We beginnen vaak gezamenlijk met een teken-, schilder- of materiaaloefening. Daarna gaat ieder aan een zelfgekozen werk verder.
Bij alle cursussen wordt iets te drinken, fruit en een koekje aangeboden. En als het weer het toelaat werken we zo veel mogelijk buiten.

Waar: KUNSTinKEER, Keunestraat 30 , Cadier en Keer
Wanneer: zaterdag 30 en zondag 31 oktober
Tijd: beide dagen 12.00 - 18.00 uur
Kosten: geen
Voor wie: iedereen
Aanmelden: via hannekevanvugt@gmail.com of 06 24 60 30 29
Meer informatie: www.kunstinkeer.nl of op de Facebookpagina van KUNSTinKEERKunstinKeer

KunstinKeer

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook