Welkom bij het Beleefweekend 2017

Yin Yoga proefles bij Sakura yogaProefles Yin Yoga

Naast de vele lichamelijke voordelen heeft yin ook veel geestelijke voordelen. Tijdens een houding keren we naar binnen en luisteren we uitsluitend, zonder oordeel, naar onszelf, naar wat ons lichaam en geest ons te vertellen heeft. We ervaren innerlijke rust! Even helemaal weg van de wereld. Geen haast, geen stress, geen verplichtingen, maar uitsluitend me-time. Yin yoga is erg aan te raden bij mensen met psychische klachten zoals depressies, burn-out of in tijden waarin men grote stress ervaart. Maar uiteraard ook als je geen van deze klachten ervaart is yin yoga rustgevend.

Waar: Sakura Yoga & Selfcare, Kerkstraat 17, Nijswiller
Wanneer: zondag 30 oktober
Tijd: 11.30 uur
Kosten: € 10 p.p. incl thee achteraf
Aanmelden:  info@sakurayoga.nl of 06 43 64 64 44
Meer informatie: sakurayoga.nl

Over Sakura Yoga & Selfcare
Yin Yoga proefles bij Sakura yogaMijn naam is Susan Ebben, gecertificeerd yoga- en Jiriki Seitai docent. Na jarenlange ervaring in de yoga kwam in 2019 de volgende stap: een eigen yogastudio beginnen. In november 2019 heb ik, als enige Europeaan ooit, mijn certificatie behaald voor Jiriki Seitai. Een mooie toevoeging op mijn yoga en passie voor Japan. Naast lesgeven in mijn studio en workshops Jiriki Seitai verzorgen door het hele land (en daarbuiten) geef ik ook les op retreats en organiseer ik zelf retreats in binnen- en buitenland. Om up-to-date te blijven volg ik regelmatig masterclasses en workshops, zowel in Nederland als Ibiza, Japan, Londen etc.

Met veel liefde ontvang ik u graag in mijn lessen en sta ik klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wees vrij om buiten de lessen om een kopje thee te komen drinken in onze huiskamer.

Sakura
Van kleins af aan heb ik een grote liefde voor Japan. Dit land en zijn mensen heeft mijn hart al decennia geleden gestolen. Ieder seizoen in Japan komt ten volle tot zijn recht. Op mijn vele reizen door Japan heb ik al deze seizoenen mogen meemaken. Ondanks dat ieder seizoen prachtig is heb ik toch gekozen voor de naam Sakura, puur om de prachtige betekenis hiervan. Meer hierover lees je hier.


Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook