Welkom bij het Beleefweekend 2017

Yogales met geleide meditatie bij Yogaklas MergellandYogales met geleide meditatie
Een yogales waar ontspannende en herstellende asanas worden beoefend , met als afsluiting een geleide meditatie.

In deze les zoeken we de stilte in ons zelf op. De stilte die er altijd is, maar door de drukte van de dag en de drukte van ons denken niet voelbaar is.

 

Waar: Gezondheidscentrum Bemelen, Oude Akerstraat 50, Bemelen
Wanneer: zaterdag 30 oktober
Tijd: 19.00-20.30 uur
Kosten: €15
Aanmelden: van te voren aanmelden ivm beperkt beschikbaarheid matten (max 12 personen) 06 31 15 19 45 of info@yogaklas.nl
Meer info: yogaklas.nl

 

Over Yogaklas Mergelland- Monique HennenYogales met geleide meditatie bij Yogaklas Mergelland Monique Hennen
Vanaf 2006 ben ik gestart met Yogaklas Mergelland. Na het afronden van een Hathayoga opleiding bij Leraren Opleidingen Limburg.
In de loop van de jaren is Yogaklas Mergelland gegroeid tot een volwassen bedrijf waar wekelijks ca 9 groepslessen worden gegeven in Bemelen en Cadier en Keer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van privelessen.

Sinds 2021 ben ik gecertificeerd Iyengaryoga docent Level 1.
Voor mij is het yogapad een leidraad in mijn leven. Yoga is meer dan fysieke beoefening, er ligt een hele filosofie/wetenschap aan ten grondslag, dat ons helpt vrediger, bewuster en vrijer te leven.

Ik oefen dagelijks (asana en meditatie), volg wekelijks lessen en maandelijks bijscholingsweekenden en bestudeer de yogafilosofie. De weg naar Waarheid is een grote inspiratiebron en een krachtige steun in mijn dagelijkse leven.
Ik neem mijn deelnemers mee in mijn eigen ontwikkeling.

Iyengaryoga is een vorm van HATHA yoga , De grondlegger van Iyengar yoga, BKS Iyengar, was een van ‘s werelds meest vooraanstaande yogaleraren.Met Iyengar Yoga leer je degelijk, met zorg en stap voor stap, de essentie van yoga: evenwicht tussen lichamelijke stabiliteit, geestelijke gerichtheid en diepe ontspanning. Een reis van buiten naar binnen, die je krachtig maakt en verrijkt.

Praktijk voor Iyengaryoga in Bemelen en Cadier en Keer.
Wekelijks lessen voor alle niveaus, 55+ lessen en speciale lessen voor de vrouw in peri/postmenopauze.
Bekijk het lesrooster en meer informatie op yogaklas.nl

Terug naar activiteiten overzicht↑

Volg het Beleefweekend
Mis niets en volg ons ook op Facebook