Petit dejeuner YogaSpecial

Yoga Body & Mind

Werk, school en andere verplichtingen maken een uitgebreid eten voor jezelf bereiden vaak lastig of zelfs bijna onmogelijk. Wanneer er wél genoeg tijd is om lekker te ontbijten, bijvoorbeeld in het weekend of in de vakantie, dan is het extra leuk om een luxe eten op tafel te zetten. Dit kun je natuurlijk zelf samenstellen en in de supermarkt gaan halen, maar als je liever niet zelf je eten maakt en toch al de deur uit gaat voor de yoga, dan zijn deze yoga specials iets voor jou. Makkelijk en alles wat je lekker vindt in een handomdraai op na de yogales.

Verschillende keuzes mogelijk op verschillende momenten die maandelijkse telkens terug komen en steeds iets anders zijn.
Met het “petit déjeuner” kun je rekening mee houden met heerlijke ontspannende ochtend yoga, even lekker rustig wakker worden en je lichaam langzaam opgang brengen.
Klooster-Simpelveld

Voor deze ochtend nemen we ruim de tijd. Om 8 uur starten we met de yogales, waarna we tussen 10.30 en 11.00 het kleed verlaten met een fris en verrijkt gevoel.

Aanmelden en meer info:

De investering in je zelf is 35 euro.

ZONDAG 30 OKTOBER 2022
Tijd: 08:00 – 10:00

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.