Creatieve tekenen & schilder Workshop KUNST in KEER

Er zijn verschillende manieren om even op te gaan in het “nu”, of in de “flow” te komen. Sommige mensen sporten graag of mediteren. Anderen gaan op in hun creativiteit of in de natuur.
Bij Atelier KUNSTinKEER kunt u tijdens het Beleefweekend opgaan in uw creativiteit én de natuur met de teken & schilder workshop.
Gelegen aan een prachtige wandelroute langs Cadier en Keer werken we buiten bij mooi weer of in het atelier als het herfstig is.

Prikkel je creativiteit

Doe mee aan de creatieve workshop bomen, vruchten of insecten tekenen en schilderen. In deze workshop zoeken we niet naar letterlijke stilte, maar naar de rust, dus kinderen zijn van harte welkom. Tekenen met je kinderen (klein)kinderen is een heerlijke manier om samen bezig te zijn en van elkaar te leren.

atelier-kunst-in-keer

Over atelier KUNSTinKEER

KUNSTinKEER is een plek waar u ontspannen kunt tekenen en schilderen in het mooie Zuid-Limburg, terwijl Hanneke van Vugt u helpt om al uw talent in te zetten. Hanneke is ervaren tekendocent en kunstenaar.
De cursussen zijn gericht op mensen, die zichzelf willen ontwikkelen in tekenen en/of schilderen. Het niveau, waarop men begint, is daarom van geen belang: iedereen kan zichzelf immers verbeteren.

Kinder- en tiener cursussen

Bij KUNSTinKEER is een plek voor iedereen: groot en klein. Voor kinderen die graag tekenen, schilderen en creatief bezig zijn is er de kindercursus op de woensdagmiddag. Bij de tienercursussen zoeken we naar wat de cursisten zelf graag zouden willen verbeteren in hun tekenen of schilderen, net als bij de volwassenen.

kunst-in-keer-workshop-insecten-tekenen

We beginnen vaak gezamenlijk met een teken-, schilder- of materiaaloefening. Daarna gaat ieder aan een zelfgekozen werk verder.

Bij alle cursussen wordt iets te drinken, fruit en een koekje aangeboden. En als het weer het toelaat werken we zo veel mogelijk buiten.

Aanmelden en meer info Beleefweekend workshop

KUNSTinKEER,
Keunestraat 30 , Cadier en Keer

Wanneer:
keuze uit zaterdag 29 of  zondag 30 oktober
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Kosten: € 7,50 incl een kopje thee en een stukje vlaai
Voor wie: iedereen
Vooraf aanmelden: 
via mail of telefonisch 06 24 60 30 29
(er is beperkt plek bij beide workshops)

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.