Wonderwandel Experience
lessen van de herfst

Wonderacademie - Lily Faber

Een wonderwandeling is veel méer dan zomaar samen met een gids een fijne wandeling maken. Wat gaan we doen? We gaan samen op ontdekkingstocht! Want terwijl we vertraagd en vol aandacht door het mooie Limburgse herfstlandschap lopen, verkennen we tegelijkertijd jouw innerlijke landschap.

De herfst is een prachtig seizoen vol met mooie symboliek. En elk symbool heeft zijn eigen les voor je. Zo is er de boom die zijn bladeren laat vallen, in voorbereiding op het koude seizoen. Hierbij kun je jezelf de vraag stellen: wat zou ik willen loslaten?

De herfst is ook het seizoen van de oogst, het graan is geoogst en de noten en vruchten worden geplukt. Wat heb jij gezaaid of geplant, wat nu geoogst mag worden? Zo lopen we observerend door het bos en laten het herfstbos onze leraar zijn.

Werken met natuursymboliek en natuuropstellingen is kenmerkend voor een wonderwandeling.

De wonderwandeling is zorgvuldig opgebouwd. Na een korte wandelmeditatie om te zakken in ons lijf, komen er 2 of 3 natuuroefeningen aan bod. In groepjes gaan we daarmee aan de slag. We sluiten af met een theeceremonie.

Het is ontzettend verkwikkend om dit buiten, in het bos, te doen.

Een Wonderwandeling is een laagdrempelige manier om met natuurcoaching kennis te maken. Je gaat naar huis met (meer) helderheid over een vraagstuk of intentie waar je de wandeling mee begonnen bent.

Lily Faber is holistisch natuurcoach & bosbadgids

 Ook werk zij als kookdocent op een Gezonde School. Opgeleid als neuropsycholoog en zich daarna verdiepend in spiritualiteit, met een hoofd in de hemel en voeten in de aarde mentaliteit.
.

Wonderacademie-1-op-1-coaching


Als Wandelcoachlimburg biedt zijn 1 op 1 coaching in de natuur aan: een krachtige methodiek voor mensen die ergens tegenaan lopen in zichzelf en op een holistische manier daarin helderheid willen krijgen.

Aanmelden en meer info:​

Datum: Zondag 30 oktober,  10.00-12.30 uur

Entree: € 27,50
Locatie: Bemelerbos, precieze routebeschrijving volgt na aanmelding.

Aanmelden: Ja, via de aanmeldlink

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.