Workshop spiegelen met paarden

Coaching met Paardenkracht

Het is voor ons als mensen normaal geworden om vooral rationeel te functioneren en te handelen en onze gevoelens te negeren. Als je dat lang genoeg doet raak je op een gegeven moment afgesneden van je gevoel en verlies je de verbinding met je authentieke zelf.

De consequenties zien we helaas ook, steeds meer mensen raken mentaal en fysiek uitgeput en krijgen een burn-out. Maar ook fysieke klachten, depressie en relatieproblemen kunnen het gevolg zijn van het niet leven naar onze eigen innerlijke wijsheid.

Coaching-met-Paardenkracht--workshop-spiegelen-met-paarden-afb2

Kom het ook beleven!

Paarden helpen ons om uit ons hoofd te komen en weer contact te maken met ons buikgevoel. Onze buik is de plek waar onze intuïtie huist. Tijdens de workshop Spiegelen met paarden zal ik jullie meer vertellen over deze werkwijze, we gaan het vervolgens samen ervaren en praten daarna over onze ervaringen onder het genot van iets lekkers. Leren, ervaren en genieten in één. Kom het ook beleven !

Over Coaching met Paardenkracht

Ben je op zoek naar meer zelfinzicht en zelfvertrouwen? Wil graag je belemmerende patronen helder krijgen en loslaten? Weer verder na een ingrijpende gebeurtenis? Niet (weer) in een burn-out geraken? Dan is een coachingstraject met paarden echt iets voor jou!

Coaching-met-Paardenkracht--workshop-spiegelen-met-paarden-afb6

Een ontmoeting met een paard werkt verhelderend en helend. Het helpt je om contact te maken met je diepste gevoelens en verlangens. Tijdens een paardencoachsessie worden je kwaliteiten, valkuilen en belemmerende overtuigingen zichtbaar en tastbaar. We stappen uit het denken en gaan voelen en ervaren. Je gaat jezelf ont-wikkelen, wie was jij ook alweer? Wat is de essentie van jouw zijn?
Het resultaat? Je kunt krachtiger, lichter en wijzer je verdere levensreis vervolgen.

Een ervaringsdeskundige:

“Door het volgen van een persoonlijk leiderschapstraining bij Hanneke heb ik een andere kijk ontwikkelt op mezelf en mijn leven. Ik ben beter in staat om mijn grenzen aan te geven, ik weet nu wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn en waar ik mij op wil gaan richten in de toekomst.

Coaching-met-Paardenkracht--workshop-spiegelen-met-paarden-afb7

Er zit weer beweging en richting in mijn leven. Ik voel me lichter en gelukkiger. Ik heb meer verbinding met mezelf en daardoor ook met mijn partner, kinderen en andere mensen. Het voelt alsof ik eindelijk weer zelf de regie over mijn leven heb”.

Aanmelden en meer info:

Waar: Coaching met Paardenkracht, Crapoel 11 in Gulpen
Voor wie: voor iedereen die op zoek is naar meer verbinding met zijn innerlijke wijsheid
Wanneer: vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober
Tijd: 13.30 – 17.00 uur
Kosten: € 47 p.p.
Reserveren: via mail t.a.v. Hanneke Maessen
Maximaal aantal deelnemers: 6

Kom het beleven!

Kom het beleven en schrijf je nu snel in ! We werken met een klein groepje zodat je ook echt de ruimte krijgt om het zelf te ervaren (maximaal 6). Het aantal plaatsen is dus beperkt.

NB verhinderd op deze data ?
Stuur me een mailtje en ik zet je op de lijst voor een volgende keer, boek je eigen privé sessie of doe mee met onze  persoonlijk leiderschapstraining.

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.