Unplugged Saturday
Yoga sound & healing

Yoga Body & Mind

UNPLUGGED neemt je mee op een helende reis ver weg van je dagelijkse leven, even loskomen van alles en iedereen om je heen, weer opnieuw in verbinding met je ware zelf.
De reis begint Bij de yoga met meditatie, eenvoudige poses of pranayama. Dit zorgt ervoor dat je lichaam opent, de trilling komt zo makkelijker je lichaam binnen. Eventuele opstoppingen in je fysieke en energetische lichaam komen zo vrij, je lichaam wordt voorbereid op de reis. De ruimte die ontstaat zorgt voor een betere doorstroming van je energie ( prana).

Van hieruit gaat je reis met nieuwe energie liggend verder, ondersteund door een zachte matras ga je dieper weg de ontspanning in. De klanken van de natuur nemen je mee naar een diepere energetische healing. Je bewustzijn verhoogt en je komt in diepe verbinding met je kern. Spanning, pijn, angst & stress mag je loslaten in deze serene en veilige omgeving, begeleid door de zuivere klanken van de natuur. 

Klooster-Simpelveld

Je lichaam krijgt zo de mogelijkheid om zichzelf te helen.
Aanvang 19.00 u, ontvangst vanaf 18.45. met een duur van ongeveer 1,5 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om weer rustig terug te komen met de kopje thee en wat lekkers, voordat je terug naar huis gaat.

Aanmelden en meer info:

Kosten bedragen €35,-

ZATERDAG 29 OKTOBER 2022
Tijd: 19:00 – 21:00
Aantal beschikbare plekken 18, je plekje is voorzien van een zachte matras, kussen, deken en eventueel één bolster. Je bent vrij om zelf nog wat extra’s mee te nemen, als daar behoefte aan is.

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.