Met je handen in de klei

Laissez faire art café in Eys

Even voorstellen:
In een ruim gezellig atelier waar keramiek in al haar facetten van verkoop tot workshop en cursussen de hoofdtoon vormen, aangevuld met schilderijen mooie zaken als vintage meubilair, huisgemaakte biologische limoncello, een proefbar met fairetrade koffie, chocolade en vegan wijnen, runnen wij, Jack en Nicole Janssen Laissez faire art café.

Optimale beleving

Onze filosofie die geheel bij de citaslow gedachte past is dat er aandacht, rust en tijd nodig is om tot een optimale beleving te komen. Of dat nu met eten en drinken en het produceren van voedingsmiddelen te maken heeft, of zoals ik dat doe in mijn atelier, in alle rust werken met natuurlijke materialen en de tijd nemen om mijn cursisten te laten aarden om zo gevoel met het materiaal te krijgen.

laissez-faire-workshop

Heerlijk tot rust komen

Tijd nemen om te leren, tijd nemen voor jezelf. Zo kan de sfeer gezellig en veel gelach omvatten maar ook complete stilte en rust en is iedereen in en met zijn eigen werk bezig.

Het fijnste compliment dat ik krijg is dat mensen zo heerlijk tot rust komen. Mooi toch!

Indian Summer

Mijn workshops bestaan veelal uit 2 dagdelen. ( 1 dagdeel met klei werken en 1 dagdeel glazuren). Ik volg graag de seizoenen in mijn werk. In september en oktober heb ik een 2 delige workshop INDIAN SUMMER. We werken dan met verse bladeren en kruiden die je buiten in de natuur in en om je eigen huis vindt.

lichtpuntjes

'Lichtpunt' in Beleefweekend

Tijdens het BELEEFWEEKEND wil ik jullie graag kennis laten maken met dit mooie ambacht. Ter introductie, en om eens  zo te zeggen, te proeven van, geef ik de kennismakingsles MET JE HANDEN IN DE KLEI. Onder begeleiding van mij gaan je in 1.5 uur tijd een “lichtpunt” maken van klei. Onder het genot van een kopje koffie /thee gaan we samen vorm geven aan dat wat er al in je handen en geest zit.

Tijden kennismakingsles

Vrijdag 28 oktober:
10.00 uur tot 11.30 uur
12.30 uur tot 14.00 uur
15.00 uur tot 16.30 uur
Zaterdag 29 oktober:
10.00 uur tot 11.30 uur
12.30 uur tot 14.00 uur
15.00 uur tot 16.30 uur
Zondag 30 oktober:
10.00 uur tot 11.30 uur

Aanmelden en info:

Kosten: € 25,- p.p. ( max. 4 pers. per sessie, zodat ik ook eenieder voldoende aandacht kan geven)
Aanmelden:  via mail of bel  06 11 58 29 24

Beleefweekend activiteiten

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur voor iedereen van 0 tot 100.

Activiteiten aanmelden

Organiseer jij ook een activiteit tijdens het Beleefweekend? Meld deze hier gratis aan!

De Beleefwijzer

365 Dagen per jaar beleven! Ontmoet de mensen en organisaties achter de activiteiten.